Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Показано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення напою для військовослужбовців
    (2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементами