Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 39
  • Ескіз
    Документ
    Мотивація вибору відпочинку в сільській місцевості
    (2013) Савенко, Тарас Анатолійович; Гавриш, Андрій Володимирович
    Відпочинок в сільській місцевості - це один з найперспективніших напрямків туризму в Україні. Для багатьох українців село є “згадкою дитинства”, місцем найкращих спогадів. Holidays in the countryside - one of the most promising areas of tourism in Ukraine. Many Ukrainian village is the "mention of Childhood", a place best memories.
  • Ескіз
    Документ
    Використання екструдованого квасолевого борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів
    (2013) Буянова, І. А.; Гавриш, Андрій Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Доценко, Віктор Федорович
    Метою даної роботи є розробка сучасних способів збагачення борошняних кондитерських виробів білками рослинного походження, збільшення поживної та енергетичної цінності, покращення амінокислотного складу та розширення асортименту борошняних кондитерських виробів. The aim of this work is to develop modern methods of enriching flour confectionery vegetable proteins, increasing nutritional and energy values, improved amino acid composition and diversification of pastry products.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
    (2013) Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Використання плодово-ягідних порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів дає змогу забезпечити організм людини вуглеводами, пектиновими і мінеральними речовинами, вітамінами та органічними кислотами. Use fruit powders wild plant materials technology pastry products allows to provide the body with carbohydrates, pectin and minerals, vitamins and organic acids.
  • Ескіз
    Документ
    Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типу
    (2013) Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Запропоновано технології фітоолійного та фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатів, які залучатимуться до технологічного потоку виробництва соусів емульсійного типу та сприятимуть підвищенню їх харчової цінності. A technology fitooliynoho fitooliynoho karotynovmisnoho and semi-finished products that are involved in the process flow production of sauce emulsion type and will improve their nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні властивості гарячих соусів з використанням сушеного м'ясного напівфабрикату
    (2013) Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна
    Досліджено емульгуючу здатність та агрегативну стійкість соусів. Встановлено, що перша знижується при зменшенні масової частки СМН незалежно від його дисперсності. Агрегативна стійкість має аналогічну тенденцію. Investigated emulsifying capacity and aggregate stability sauces. Found that first decreases with decreasing mass fraction SMN regardless of the dispersion. Aggregate stability has a similar trend.
  • Ескіз
    Документ
    Гарячі солодкі страви спеціального призначення
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Сьогодення диктує нагальне питання з можливості поєднання якісного оздоровчого харчування в умовах реалій закладів ресторанного господарства, у яких відсутній широкий асортимент страв, систем спеціального призначення (для людей, які потребують особливого раціону харчування). Present dictates the urgent question of how to match food quality in terms of health institutions realities restaurant business, which is not a wide range of dishes of special purpose (for people who need a special diet).
  • Ескіз
    Документ
    Особливості рецептурного складу фонданів
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна
    За результатами досліджень підібрано рецептурних склад фонданів спеціального призначення. By the results of researches was chosen the recipe composition of fondans for special purpose.
  • Ескіз
    Документ
    Експерименти з їжею і науковий підхід
    (2016) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Представлено наукові досягнення щодо створення та оформлення інноваційних страв у світі.
  • Ескіз
    Документ
    Показники якості кексів антианемічного спрямування
    (2015) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Кравченко, Оксана Валеріївна
    Метою роботи було дослідження органолептичних і фізико- хімічних показників якості кексів антианемічного спрямування з використанням дієтичної добавки «Редгем». The aim was to study the organoleptic and physico-chemical parameters of quality cakes antianemicheskogo direction using dietary supplements "Redhem."
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептурних композицій борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію та цукровий діабет
    (2012) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
    Результатом експерименту є розроблення нових виробів, придатних для вживання хворими на цукровий діабет та глютенову ентеропатію. The result of the experiment is to develop new products suitable for use by patients with diabetes and gluten enteropathy.