Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Використання харчових волокон у виробництві посічених напівфабрикатів(2020) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Гончаренко, Таїса ЮріївнаУ роботі вивчено ефективність використання бамбукової клітковини та вівсяних пластівців для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper examines the effectiveness of using bamboo fiber and oat flakes to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.Документ Композиційна білково-вуглеводна система у виробництві посічених напівфабрикатів(2019) Гончаренко, Таїса Юріївна; Топчій, Оксана АнатоліївнаМета дослідження полягає у розробці композиційної білково-вуглеводної системи (КБВС) для використання у рецептурі посічених напівфабрикатів з метою отримання м’ясних продуктів з заданими властивостями, в тому числі споживчими.