Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Формування флевору кави з додаванням сиропів(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Гордієнко, Анна Сергіївна; Пістуняк, Ірина ЯрославівнаВ роботі проведено дослідження флевору кави з додаванням сиропів. The paper investigates the flavor of coffee with the addition of syrups.Документ Оцінка якості раціонів харчування у закладах ресторанного господарства(2018) Кійко, Вікторія Вікторівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Пістуняк, Ірина Ярославівна; Гордієнко, Анна СергіївнаРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. The methods of estimation of quality of rations of feed are considered in establishments of hotel-restaurant economy.