Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності(2014) Горобець, Юлія Сергіївна; Павелко, Володимир ІвановичДля зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.Документ Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.Документ Удосконалення технології варених ковбас з використанням інноваційних рішень(2013) Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаУдосконалення технології варених ковбас за рахунок використання добавки «Вікторія», яка у поєднанні з попередньо підмороженим м’ясом птиці (курячим, індичим) надає вареній ковбасі структури варено-копченої ковбаси. Improving of the technology of cooked sausages by the use of additives "Victoria", which in combination with pre-Frostbitten bird meat (chicken, turkey) gives the boiled-smoked sausage structure to cooked sausage