Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого вишневим та грушевим пюре
    (2020-11) Гоцуляк, Віталій Ярославович; Гойко, Ірина Юріївна
    Обгрунтовано використання пюре із вишні та груші у виробництві кисломолочного напою. The use of cherry and pear puree in the production of sour milk drink is substantiated
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва мармеладу оздоровчого призначення на основі вишневого пюре з додаванням насіння чіа
    (2019) Гоцуляк, Віталій Ярославович; Ущаповський, Артем Олегович
    Використання у складі цукрових кондитерських виробів синтетичних ароматизаторів, барвників та цукру негативно впливає на здоров’я населення та призводить до харчової недостатності. Тому актуальним завданням серед науковців є пошук нових рецептурних інгредієнтів та зміна складу продукту для отримання меншої цінової політики та підвищення харчової та біологічної цінності готових виробів. Use in stock sugar confectionery products of synthetic flavors, dyes and sugar negatively affects the health of the population and leads to food insufficiency. Therefore, the actual task among scientists is to find new prescription drugs ingredients and product changes to get lower pricing policies and increasing the nutritional and biological value of finished products.
  • Ескіз
    Документ
    Обгрунтування вибору пюре з вишні та насіння чіа для створення мармеладу оздоровчого призначення
    (2018) Ущаповський, Артем Олегович; Гоцуляк, Віталій Ярославович
    Виробництво мармеладу з пюре вишні та насіння чіа є доцільним та економічно вигідним, оскільки він володіє функціональними властивостями, урізноманітнює сучасний асортимент продукції кондитерської галузі, а саме пастило-мармеладних виробів, та відповідає усім нормам показників якості, встановлених до мармеладу у нормативно-технічній документації. Production of marmalade with cherry puree and chia seeds are expedient and cost-effective because they own functional properties, diversify the modern range of products the confectionery industry, namely the pastille-marmalade products, and meets all the norms quality indicators set to the marmalade in the normative and technical documentation.