Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Протекторний захист кисломолочних напоїв Р – вітамінно-пектиновим комплексом
    (2016) Дацька, Наталія Василівна; Подобій, Олена Валеріївна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна
  • Ескіз
    Документ
    Кисломолочний напій з антиоксидантними властивостями
    (2014) Дацька, Наталія Василівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена Валеріївна
    Харчовий статус населення є одним з найважливіших факторів, що визначають здоров'я нації. У зв'язку зі значним забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування стоїть на одному з перших місць у нашій країні та світі. Nutritional status of the population is one of the most important factors that determine the national health. Due to the significant pollution problem of functional foods is one of the first places in our country and the world.
  • Ескіз
    Документ
    Функціональний кисломолочний напій
    (2014) Дацька, Наталія Василівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена Валеріївна
    У сучасному світі у зв'язку із забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування за своєю гостротою і значимістю стоїть на одному з перших місць у світі. In today's world due to pollution problem of functional foods in their severity and significance is on One of the first places in the world.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективна природна харчова добавка
    (2014) Дацька, Наталія Василівна; Подобій, Олена Валеріївна
    Показано, що пектин є перспективною харчовою добавкою природного походження. Найкращою сировиною для отримання пектину є цитрусові. Показано, що на в'язкість розчинів пектину впливає ряд чинників, зокрема, тип пектину, концентрація та значення рН. It is shown that pectin is a promising dietary supplement of natural origin. The best raw material for pectin is citrus. It is shown that the viscosity of pectin solution influenced by a number of factors, including the type of pectin concentration and pH.