Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі окреслено перспективи розробки нових продуктів на базі вторинної молочної сировини.Документ Доцільність використання молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Таранишина, Інна ЛеонідівнаВ роботі доведено доцільність молочно-білкового концентрату «казецит» та борошна розторопші у технології сирників.Документ Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного(2020) Дейниченко, Григорій Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Кравченко, Тамара ВасилівнаУ роботі доведено, що створення нових страв і кулінарних виробів на їх основі з залученням білків рослинного походження дозволить не лише отримати продукти з підвищеною харчовою і біологічною цінністю, а й зменшити рівень білкової недостатності у населення України.Документ Розробка технології нового виду сиру(2019) Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, І. В.; Кравченко, Тамара Василівна; Дейниченко, Людмила ГригорівнаВ роботі наведено особливості рецептури сиру Харківського, отриманого з використанням УФ-концентрату знежиреного молока. The paper presents features of the formula of Kharkiv cheese, obtained using UV-concentrate of skimmed milk.