Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Створення і розширення асортименту м’ясопродуктів збагачених біологічно активними речовинами рослинного походження
    (2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Медяник, Марія Олександрівна; Жученко, Данило Геннадійович; Сімонова, Ірина Іллівна
    Паштети відносяться саме до тих м'ясопродуктів, технологія виготовлення яких дозволяє раціонально використовувати сировину, а також поєднувати різні види сировини. Крім м'ясних компонентів у складі можна вводити рослинну сировину, інші харчові компоненти. Pâtés belong to those meat products, the manufacturing technology of which allows the rational use of raw materials, as well as to combine different types of raw materials. In addition to meat components in the composition, you can enter vegetable raw materials, other food components.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження якісних показників експериментальних паштетів з дієтичною добавкою
    (2022) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Руденко, Вячеслав Валерійович; Жученко, Данило Геннадійович; Сімонова, Ірина Іллівна
    У сучасних умовах найбільш швидким, екологічно доступним і науково обґрунтованим шляхом вирішення проблеми раціонального харчування є розробка продуктів підвищеної біологічної цінності. Розробка технології харчових продуктів з добавками технологічно підготовленого гарбуза і волоського горіху є доцільною і дозволяє створити новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, який володіє профілактичним і біокорегуючим ефектом. In modern conditions, the fastest, most environmentally friendly and scientifically sound way to solve the problem of nutrition is the development of products of high biological value. The development of food technology with the addition of technologically prepared pumpkin and walnuts is appropriate and allows you to create a new, complete in terms of nutritional content, which has a preventive and biocorrective effect.
  • Ескіз
    Документ
    Використання каротин вмісної сировини у технології м'ясопродуктів
    (2022) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило Геннадійович
    Метою наукової роботи було оцінити харчову та біологічну цінність ядер волоського горіха та гарбуза для створення м’ясопродуктів збагачених каротиноїдами, біологічно-активними речовинами з профілактичним і біокорегуючим ефектом та для покращення кольору і смаку. The aim of the research was to evaluate the nutritional and biological value of walnut and pumpkin kernels to create meat products enriched with carotenoids, biologically active substances with preventive and biocorrective effects and to improve color and taste.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу попередньої технологічної обробки овочів у технології паштетів
    (2022) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Ліпінський, Кирило Андрійович; Жученко, Данило Геннадійович
    Метою наукової роботи було розроблення рецептури паштету в оболонці з використанням пасерованої рослинної сировини: моркви цибулі та м’якоті гарбуза і визначення технологічних властивостей овочевої сировини. The aim of the research was to develop a recipe for pate in the shell using pasteurized vegetable raw materials: onion carrots and pumpkin pulp and to determine the technological properties of vegetable raw materials.