Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок(2018) Піддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаРозроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».Документ Оцінювання дослідних зразків за нелінійним критерієм якості(2018) Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна ВолодимирівнаРобота присвячена використанню сучасного способу визначення крітерію якості на прикладі використання нетрадиційної сировини у виробництві соусів. The work is devoted to the use of the modern way of the quality criteria determination on the example of the use of non-traditional raw materials in the production of sauces.