Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок
    (2018) Піддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна
    Розроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».
  • Ескіз
    Документ
    Оцінювання дослідних зразків за нелінійним критерієм якості
    (2018) Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна
    Робота присвячена використанню сучасного способу визначення крітерію якості на прикладі використання нетрадиційної сировини у виробництві соусів. The work is devoted to the use of the modern way of the quality criteria determination on the example of the use of non-traditional raw materials in the production of sauces.