Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Органічні харчові продукти – запорука здоров’я споживачів
    (2022) Гораш, Ольга Анатоліївна; Кохан, Олена Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна
    У даній роботі розглянуті переваги споживання органічної продукції та наслідки її вживання на здоров’я споживачів. Детально описано відмінність органічної та традиційної продукції за органолептичними та фізико-хімічними показниками. This work examines the benefits of consuming organic products and the consequences of their use on the health of consumers. The difference between organic and traditional products according to organoleptic and physicochemical indicators is described in detail.
  • Ескіз
    Документ
    Рентгеноскопічні дослідження кремів із збитих вершків з різними видами цукрів
    (2020) Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Можарівська, Світлана Володимирівна; Камбулова, Юлія Вікторівна
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи виробництва вершкового крему
    (2015) Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Кобилінська, Олена Валеріївна
    Матеріли містять дослідження впливу гідроколоїдів природного походження (пектини, альгінат натрію, гуміарабік) на формування якості вершкових кремів. Визначено коефіцієнти поверхневого натягу розчинів полісахаридів. Досліджено стійкість кремів, як одного з головних показників якості, з різними структуроутворювачами в різних концентраціях. Materials of the study include the impact of naturally occurring hydrocolloids (pectin, sodium alginate, gum arabic) on forming quality cream. Determined the surface tension of solutions polysaccharides. The stability creams as one of the main indicators of quality, different structure-at different concentrations.