Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Адаптація вітчизняного законодавства з європейським у сфері якості та безпеки харчових продуктів
    (2016) Кеда, Анжела Сергіївна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Karpovets, Petro; Григор'єва, Любов Іванівна; Grigorieva, Lyubov
    Питання безпеки харчових продуктів є актуальним для всіх країн світу. Безпечність харчових продуктів є одним з основним факторів збереження здоров’я та благополуччя населення. The issue of food safety is important for all countries. Food safety is a major factor in maintaining the health and well-being of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження системи НАССР на підприємствах з виробництва безалкогольних напоїв
    (2016) Трехлебова, Ольга Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    Актуальність обраної теми у тому, що безалкогольні напої є найбільш поширеними і популярними напоями у нашій країні як серед молоді, так і серед дорослих людей. The relevance of the chosen topic that soft drinks are the most common and popular drinks in the country among young people and among adults.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності
    (2016) Потребенко, Олександр Григорович; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    В останні роки вчені та технологи всього світу приділяють значну увагу розвиткові науки про біохімію харчування, якої сприяє не лише формуванню висококваліфікованих працівників в галузі харчування, а й оптимізації структури асортименту харчових продуктів, створенню нових продуктів, призначених для різних верств населення. In recent years, scientists and engineers around the world are paying great attention to the development of the science of biochemistry food, which is not only the formation of highly skilled workers in the food industry, but also optimize the assortment structure of foodstuffs, creation of new products for different segments of the population.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології виготовлення замороженого протеїнового десерту
    (2014) Тереляк, O. С.; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    Такий продукт харчування доцільно виготовляти для людей, які з тих чи інших причин не можуть вживати морозиво Наприклад, для людей, котрі страждають від цукрового діабету чи ожиріння. Також такий десерт може використовуватись людьми, які дотримуються спортивного харчування чи слідкують зі вагою свого тіла, оскільки білок є складовою м'язів та кісток. This product is expedient to produce food for people who for whatever reason can not eat ice cream For example, people suffering from diabetes or obesity. Also, this dessert can be used by people who follow sports nutrition or follow with their body weight since protein is a component of muscles and bones.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків
    (2014) Музичук, О.; Боярська, Ольга Вікторівна; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.