Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми
  • Ескіз
    Документ
    Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства
    (2023) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах