Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження модельних зразків купажованих олій в системі КТІОЛ(2014) Ковальова, Ольга; Осейко, Микола Іванович; Шевчик, Василь ІвановичУ сучасних умовах є актуальним поглиблення знань і виявлення нових даних щодо показників складу і якості функціональних оліє-жирових продуктів у тому числі і купажованих олій. Важливо виявити раціональний склад купажованих олій, уточнити комплекс їх фізико- хімічних та органолептичних характеристик. In modern conditions is important to deepen the knowledge and the discovery of new data indicators on the composition and quality of functional oil and fat products including kupazhovanyh oils. It is important to identify the rational composition kupazhovanyh oils, clarify their complex physical, chemical and organoleptic characteristics.Документ Дослідження функціонально-технологічних властивостей соняшникової макухи(2014) Ковальова, ОльгаОтримано нові дані щодо використання харчової соняшникової макухи із безлушпинного ядра (KTIOJI СП-1), як функціонально-технологічної добавки, що володіє жиро та водоутримувальною дією. New data on the use of sunflower meal with food bezlushpynnoho nucleus (KTIOJI SP-1), both functional and technological additions, which has fat and vodoutrymuvalnoyu action.