Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів
    (2018) Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
    Метою роботи є дослідження впливу на якість пива таких технологічних властивостей пивних дріжджів, як здатність до флокуляції, швидкість накопичення біомаси, бродильна активність, ступінь зброджування сусла.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив концентрації сусла на бродильну активність різних рас дріжджів
    (2018) Руденко, Олександр Юрійович; Ковч, Аліна Володимирівна; Гуменюк, Ірина Василівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
    Метою роботи є дослідження інтенсивність бродіння, в залежності від концентрацій пивного сусла. The purpose of the work is to study the fermentation intensity, depending on the concentrations of beer wort.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу складу зерно продуктів на азотисті речовини пивного сусла
    (2016) Загородня, Катерина Олександрівна; Гребінь, Анна Василівна; Ковч, Аліна Володимирівна; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис Іванович
    На кількісний і якісний склад коагулюючого та амінного азоту суттєво вплиає склад сировини, а також режими затирання зернопродуктів і кип’ятіння сусла з хмелем. При використанні в рецептурі пива підвищеної кількості несолодженого зерна або цукровмісної сировини і гороху можна регулювати до рекомендованих норм вміст в суслі не лише амінний, а й коагулюючий та розчинний азот; On the quantitative and qualitative composition and coagulating amine nitrogen significantly vplyaye composition of raw materials and modes grain mashing and boiling the wort with hops. When used in a recipe beer nesolodzhenoho increased amounts of grain or sugar-raw peas can be controlled to recommended standards content in the must not only amine, but coagulating and soluble nitrogen.