Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Хімічний аналіз і безпека харчових добавок(2014) Айрапетова, Валерія; Ладонько, Марина; Конотоп, КатеринаБуло досліджено хімічний склад фруктово-ягідних пюре на вміст бензойної кислоти та її солей. Результати проведених аналізів показали, що цей вміст не перевищує 0,2%. It was studied the chemical composition of fruit and berry puree on contents of benzoic acid and its salts. The results of the analysis showed that the content does not exceed 0.2%.Документ Інтенсифікація процесу екстрагування цінних речовин з рослинної сировини(2014) Конотоп, Катерина; Зоткіна, Лариса ВасилівнаПроблема створення безвідходних виробництв в галузях, які перероблюють овочі є актуальною задачею і вирішується шляхом комплексної переробки сировини. The problem of creating waste production in industries that redesign vegetables is an actual problem and solved by the complex processing of raw materials.