Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз сучасного асортименту солодких страв(2019) Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПроведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.Документ Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв(2013) Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга СергіївнаПроведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.