Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз сучасного асортименту солодких страв
    (2019) Зарешнюк, Валентина Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна
    Проведений аналіз сучасних пропозицій щодо асортименту солодких страв. Прораховано вміст основних нутрієнтів та енергетична цінність продукту.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
    (2013) Корецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна
    Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.