Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Установка для зневоднення бражного дистиляту(2014) Корнієнко, Володимир Вікторович; Мельник, Людмила Миколаївна; Таран, Віталій МихайловичРозроблено апаратурно-технологічну схему установки для зневоднення етанолу, яка включає двох стадійне зневоднення бражного дистиляту і дає можливість отримувати паливний етанол концентрацією 99,8% об. Доведено можливість її використання для виробництва спирту етилового технічного категорії В. Developed hardware and installation process flowsheet for ethanol dehydration, which includes a two-stage dehydration mash distillate and gives the opportunity to receive fuel ethanol concentration of 99.8%. Proved the possibility of its use for the production of ethyl alcohol technical category B.Документ Механізм адсорбції води з етанолу модернітом(2012) Таран, Віталій Михайлович; Корнієнко, Володимир Вікторович; Мельник, Людмила МиколаївнаДля здешевлення методу зневоднення етилового спирту авторами запропонований спосіб, побудований на принципі вибіркової адсорбції природним мінералом українського походження – модернітом. Показано, що із спирто-водної фази модерніт вибірково поглинає лише воду. Його максимальна адсорбційна ємність дорівнює 0,15см³/г. To reduce the cost method of dehydration of ethanol authors propose a method based on the principle of selective adsorption of natural mineral Ukrainian origin - modernity. We show that the alcohol-water phase modernity selectively absorbs water only. Its maximum adsorption capacity of 0.15 cm ³ / hДокумент Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом(2012) Таран, Віталій Михайлович; Корнієнко, Володимир Вікторович; Мельник, Людмила МиколаївнаВидання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості.