Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 10
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напоях
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
    Проведено дослідження по визначенню оптимальних параметрів приготування напоїв власного виробництва в закладах ресторанного господарства з використанням нетрадиційної сировини – соку алое вера, з метою надання їм лікувально-профілактичних властивостей. The research was conducted to determine the optimal parameters of the preparation of drinks of own production in the restaurants of restaurant industry using unconventional raw materials - aloe vera juice, in order to provide therapeutic and prophylactic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Використання сучасних трендів у харчуванні в закладах ресторанного господарства
    (2019) Мельник, Вікторія Юріївна; Кравчук, Надія Миколаївна
    Розглянуто можливість і доцільність використання їстівних квітів у рецептурах і оздобленні страв, що дозволяє отримувати смачну та різноманітну їжу; наведено види їстівних квітів, які вирощують в Україні. Considered the possibility and expediency of using edible flowers in recipes and decoration of dishes, which allows you to get delicious and varied food; The types of edible flowers that are grown in Ukraine are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології десертів
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.
  • Ескіз
    Документ
    Використання батату в ресторанних технологіях соусів
    (2019) Кравчук, Надія Миколаївна; Скрибченко, Анастасія Олександрівна
    Дослідження можливостей використання батату як загущувача соусів, розробка нового молочного соусу підвищеної харчової цінності, визначення ощадливих параметрів приготування. Investigation of the use of sweet potato as a sauce thinner, development of a new milk soup of high nutritional value, determination of conservation parameters of preparation.
  • Ескіз
    Документ
    Система загальної автоматизації роботи сучасних міських готелів
    (2014) Кравчук, Надія Миколаївна; Мокляк, Я. М.
    Проведені дослідження системи загальної автоматизації роботи сучасних готелів, їх призначення,ефективність використання в готелях. Researches of the system of general automation of the work of modern hotels, their purpose, efficiency of use in hotels.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку ділового туризму в Україні
    (2015) Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія Сергіївна
    Визначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення якості печива, збагаченого білковмісною сировиною рослинного походження
    (2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Олійник, Сергій Володимирович
    Визначення ряду показників якості вівсяного печива з білковими речовинами, в результаті аналізується зміна харчової та енергетичної цінності. Determination of a number of quality indicators of oatmeal cooked with protein substances, as a result, the analysis of changes in food and energy value.
  • Ескіз
    Документ
    Чи є місце для десертів у раціоні людей, які дотримуються здорового способу життя?
    (2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Фортуна, Надія Вікторівна
    Визначення ряду чинників впливу на стан здоров’я людини, розробка технології низькокалорійної солодкої страви з використанням нетрадиційної рослинної сировини. Determination of a number of factors influencing human health, development of technology of low-calorie sweet dishes using non-traditional vegetative raw materials.
  • Ескіз
    Документ
    Технологічні аспекти виробництва збитого десерту лікувально-оздоровчого напрямку
    (2017) Кравчук, Надія Миколаївна; Посна, Наталія Сергіївна
    Проведені дослідження для удосконалення технологічних рішень при приготуванні десертів лікувально-оздоровчого напрямку. The researches for improvement of technological decisions at preparation of desserts of a medical-health direction are carried out.