Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Пшеничні висівки – джерело харчових волокон у виробництві гамбургерів
    (2014) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Наріжна, Поліна Вікторівна
    З метою збагачення харчових продуктів харчовими волокнами були розроблені гамбургери з використанням пшеничних висівок. В результаті проведених досліджень встановлено оптимальну кількість внесення висівок та умови їх підготовки. With the purpose of enriching of food products food fibres hamburgers were developed with the use of wheat brans. As a result of the conducted researches the optimum amount of bringing of brans and condition of their preparation is set.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії
    (2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
    Розроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.