Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої дії(2013) Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблено гамбургери оздоровчої дії з використанням пшеничних висівок для збагачення їх харчовими волокнами. The hamburgers of health action are developed with the use of the wheat sifting for enriching of them by food fibres.Документ Розширення ассортименту м’ясних напівфабрикатів(2013) Слива, Світлана Сергіївна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаРозроблені рецептури порційних та дрібношматкових напівфабрикатів з додаванням соусів та маринадів. Recipes of portioned and small-sized semi-finished foods with the addition of sauces and marinades are developed.