Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатів
    (2020) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    Метою роботи було розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням композиційної суміші лляного, ячмінного та рисового борошна. The aim of the work was to expand the assortment and improve the technology of chopped semi-finished products using a composite mixture of flax, barley and rice flour.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші
    (2019) Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна
    У роботі вивчено ефективність використання композиційних сумішей лляного, ячмінного та рисового борошна для регулювання харчової, біологічної цінності, функціонально-технологічних і реологічних властивостей фаршів для посічених напівфабрикатів на основі м’яса птиці. The paper studied the effectiveness of using composite mixtures of flax, barley and rice flour to regulate the nutritional, biological value, functional-technological and rheological properties of minced meat for chopped semi-finished products based on poultry meat.