Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків(2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія ВасилівнаРозглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.Документ Розроблення технології отримання снеків із кабачків(2023) Черненко, Віктор Юрійович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Крижановський, Станіслав ЙосиповичУ результаті досліджень було проведено сортовідбір кабачків, попередню підготовку та сушіння комбінованим способом, поєднуючи НВЧ та конвективний. Було розроблено оптимальні параметри процесу сушіння та досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники готового продуктуДокумент Фріпси, як альтернатива швидким перекусам(2022) Лаврук, Павло Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаСнеки, або легка закуска, перекус є популярними продуктами серед населення, особливо серед молоді. Альтернативою традиційним снекам є фріпси – це фруктові чіпси, які є висушеними слайсами різних фруктів без додавання консервантів і цукру. Вони мають відмінні смакові якості, приносять організму величезну користь, будучи здатними повноцінно замінити звичайні плоди. Фріпси мають високу харчову цінність. Такі вироби збагачують організм цінними мікро- та макроелементами, вітамінами, які необхідні для правильної роботи імунної та інших систем, а також окремих органів. Snacks, or light snacks, are popular products among the population, especially among young people. Frips are an alternative to traditional snacks - these are fruit chips, which are dried slices of various fruits without added preservatives and sugar. They have excellent taste qualities, bring great benefits to the body, being able to fully replace ordinary fruits. Frips have a high nutritional value. Such products enrich the body with valuable micro- and macroelements, vitamins, which are necessary for the proper functioning of the immune and other systems, as well as individual organs.Документ Джерки та білтонг – натуральні м’ясні снеки(2022) Сидорук, Дмитро Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаМ’ясні снеки представлені на ринку двома групами: це формовані та/або цільном’язові продукти. За способом попередньої підготовки м’ясних снеків бувають солоні та мариновані. За способом термічної обробки – сушені, сиров’ялені, сиро- або варено-копчені. Джерки готують шляхом висушування тонких шматків м’яса різних видів (слайсів), оброблених лише спеціями та прянощами. Білтонг – це закуска з високим вмістом білка та низьким вмістом вуглеводів, приготована з в’яленого м’яса, солі, оцту та спецій Meat snacks are presented on the market in two groups: they are molded and/or whole-muscle products. According to the method of preliminary preparation, meat snacks are salted and pickled. According to the method of heat treatment - dried, raw-dried, raw or boiled-smoked. Jerky is prepared by drying thin pieces of meat of various types (slices), treated only with spices and herbs. Biltong is a high-protein, low-carb snack made from cured meats, salt, vinegar, and spices.Документ Використання фаршу з хеку як основної сировини для снеків(2021) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Микиша (Жвава), Марія ВолодимирівнаВиробництво снеків з рибного фаршу відкриває нові можливості в галузі раціонального використання морської сировини. При використанні рибного фаршу відпадає необхідність в первинній обробці риби, відсутні відходів і він легко комбінується з різними допоміжними інгредієнтами. Після підбору рецептури, формували соломку товщиною 7-5 мм та направляли на сушіння до вмісту вологи 8-10%. Отримані снеки являють собою сушені рибні палички з додаванням різних спецій та прянощів.Документ Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеків(2017) Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Зварич, Т. В.Встановлено, що попередню підготовку яблук потрібно проводити у 30% -му цукровому сиропі з додатковим додаванням порошку імбиру у кількості 5%. Сушіння яблучних снеків доцільно проводити комбінованим НВЧ-конвективним способом. Established that the preliminary preparation of apples should be carried out in 30% of th sugar syrup with optional addition of ginger powder in an amount of 5%. Drying apple snacks appropriate to carry out a combined microwave-convection method.