Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Використання прянощів при виробництві снеків з кабачків
    (2024) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вовк, Софія Василівна
    Розглянуто можливості використання натуральних барвників та ароматизаторів у вигляді прянощів при виробництві снеків з кабачків. Підібрані композиції прянощів та розроблені рецептури для отримання солодких, солоних та гострих снеків.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія каротиновмісних збагачувачів з моркви
    (2014) Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропоновано технологію одержання харчових каротиновмісних добавок з моркви. Рroposed technology of food additives with carrots containing carotene.