Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Викристання пасти аронії, як наповнювача для харчових продуктів нового покоління(2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Романів, Володимир ЯрославовичУ рoбoтi зaпрoпoнoвaно комплексне пeрeрoблення плодів аронії, що дозволяє отримати oднoчaснo дeкiлькa функціональних прoдуктiв – сік та пасту з вичавок, внесення якої дає змогу суттєво підвищити вміст у виробах харчових волокон, органічних кислот, вітамінів, фенольних сполук. Крім того, додавання рослинної пасти до фруктових наповнювачів для кондитерських та молочних виробів, соусів, повидла надає продукту вираженого присмаку й аромату, завдяки чому можливе використання пасти як натурального ароматизатора та барвника.Документ Аналіз ринку харчових барвників та наповнювачів для харчової промисловості(2021) Горбач, Роман Сергійович; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаВ лабораторних умовах було отримано соки з ягід бузини, чорниці, ожини, чорноплідної горобини, шовковиці, чорної смородини, які відрізнялись високим вмістом антоціанів. Отримані соки концентрували на роторному випарнику до вмісту сухих речовин 35-70%. Соки із вмістом сухих речовин 35-45% були використані в якості наповнювачів, а із вмістом сухих речовин 50-70% - в якості природних барвників при виробництві кондитерських, хлібобулочних, кисломолочних виробів та харчоконцентратів.Документ Дослідження можливості виробництва натуральних барвників з моркви(2020) Романів, Володимир Ярославович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана ВасилівнаПроведені дослідження дозволяють стверджувати про доцільність використання моркви для отримання натурального барвника – концентрованого морквяного соку, який є основним компонентом при конструюванні ряду рецепту нових каротиновмісних продуктів харчування.Документ Нові види напівфабрикатів на основі моркви(2017) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Крикун, Вадим; Яременко, ОльгаРозроблено новий асортимент напівфабрикатів з моркви – концентрований сік та паста, які можуть використовуватись в якості поліфункціональних добавок та вітамінних наповнювачів A new assortment of carrot semi-finished products - concentrated juice and paste that can be used as polyfunctional supplements and vitamin fillers is developed.Документ Інноваційні рішення у виробництві концентрованих овочевих соків(2017) Яременко, Ольга; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Вальчук, Андрій ОлеговичПроведені дослідження показали доцільність використання моркви для отримання концентрованого соку, який можна використовувати як наповнювач або інгредієнт для створення ряду нових каротиновмісних продуктів харчування. Studies have shown the feasibility of using carrots to produce concentrated juice that can be used as a filler ingredient or to create a number of new food products that contain carotene.Документ Роль водопідготовки у виробництві соків та соковмісних напоїв(2015) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина МихайлівнаОстаннім часом сокова промисловість широко застосовує концентровані соки, які мають ряд переваг порівняно з натуральними: вони потребують у 5-7 разів менше тари, складських приміщень і транспортних засобів, можуть зберігатись тривалий час без консервантів та стерилізації, зручні для вживання, так як легко і повністю розчиняються у воді. Recently juice industry widely uses concentrated juices that have a number of advantages over natural: they need 5-7 times less packaging, storage facilities and vehicles may be stored for a long time without preservatives and sterilization, easy to use, as easy and completely soluble in water.