Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми інвестиційного розвитку індустрії гостинності в Україні
    (2013) Литвиненко, Тамара Євгенівна; Литвиненко, Ярослав Васильович
    Зростає кількість підприємств індустрії гостинності, збільшується середня їх місткість, зростає кількість мережевих закладів, пропонуються різноманітне кулінарне спрямування та широта номенклатури послуг. Все це супроводжується впровадженням інноваційних технологій виробництва продукції та послуг, спеціалізованого та поліфункціонального устаткування. An increasing number of enterprises hospitality industry, increased their average capacity, the number of network facilities offer a variety of culinary direction and breadth of the range of services. All this is accompanied by the introduction of innovative technologies and production services, specialized and multifunctional equipment.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тренди технології змішаних напоїв
    (2014) Більо, Олександра; Литвиненко, Тамара Євгенівна
    За роки незалежності України система харчування зазнала значних змін: якщо раніше основна увага приділялась їдальням, буфетам, фабрикам-заготівельням, закусочним, то на сьогодні більше уваги приділяється іншим типам закладів ресторанного господарства: ресторанам, кафе, барам. Since independence, Ukraine power system has undergone significant changes: If the main focus was on the dining room, pantry, factories stockpiling, Snack Bar, today more attention is paid to other types of institutions restaurant industry: restaurants, cafes and bars.
  • Ескіз
    Документ
    Напрямки розвитку барів в сучасних умовах економіки України
    (2014) Василенко, Вікторія Сергіївна; Литвиненко, Тамара Євгенівна
    Бар, як заклад ресторанного господарства, в якому продаж алкогольних, безалкогольних, змішаних напоїв та страв до них і закупних товарів здійснюється через барну стійку, як правило для споживання на місці, поряд з послугою харчування надає цілу низку різноманітних послуг, які останнім часом мають стійку тенденцію до розширення. Bar, restaurant business as an institution in which the sale of alcoholic, non-alcoholic mixed drinks and food to them and Zakupne goods through the bar tend to be consumed on the spot, along with food service offers a range of services, which in recent years have stable tendency to expand.
  • Ескіз
    Документ
    Подальший розвиток кадрового забезпечення інноваційної діяльності в Україні
    (2013) Литвиненко, Ярослав Васильович; Литвиненко, Тамара Євгенівна
    Розглянуті питання кадрового забезпечення інноваційної діяльності в Україні, чинники, які впливають на її розвиток. Одним з головних є кадровий науковий потенціал та його роль у інноваційній діяльності. Визначаються заходи з покращення підготовки, перепідготовки та стажування за кордоном науково-технічних робітників, що здійснюють інноваційну діяльність. за The questions of staffing activity in Ukraine and factors which influence on its realization and development are considered in the article. One of the main factors is such as human resources and its role in implementation of the innovative activity. Actions for improvement training, retraining and training abroad scientific and technical personnel engaged in innovation activities are determined.