Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва желейного мармеладу(2024) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблена рецептура желейного мармеладу на пектині у складі якого частково проведена заміна цукру білого кристалічного на мальтозну патоку, вуглеводний склад якої дозволяє варіювати солодкість готових виробів та перешкоджає кристалізації мармеладу протягом всього терміну придатностіДокумент Використання антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів(2023) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаЗастосування безкислотних антоціанових барвників у виробництві цукристих кондитерських виробів дозволяє покращити їх зовнішній вигляд і збагатити біологічно активними сполуками. The use of acid-free anthocyanin dyes in the production of sugary confectionery products allows to improve their appearance and enrich them with biologically active compoundsДокумент Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення(2022) Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено фруктово-ягідний мармелад з додаванням ягід червоної смородини, що дозволяє зменшити кількість внесеного в рецептурну суміш цукру, а також повністю замінити його цукрозамінниками без погіршення консистенції виробу.A fruit and berry marmalade with the addition of red currant berries has been developed, which allows to reduce the amount of sugar introduced into the recipe mixture, as well as to completely replace it with sugar substitutes without worsening the consistency of the product