Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Биотехнологические особенности получения функциональных продуктов из козьего молока(2020) Солошенко, Катерина Игоревна; Лыч, Инна Валентиновна; Волошина, Ирина НиколаевнаСьогодні актуальним є виготовлення ферментованих молочних продуктів з козиного молока. Це наприклад сир, кефір, йогурт. Функціональні продукти з козиного молока мають захисний ефект при ураженні кишківника. При їх виробництві використовують молочнокислі бактерії Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, L. rhamnosus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus тощо.Документ Переработка козьего молока и молозива для получения лекарственных препаратов(2020) Лыч, Инна Валентиновна; Солошенко, Катерина Игоревна; Волошина, Ирина НиколаевнаВ роботі показаний стимулювальний вплив білків козиного молозива на неспецифічні імунні реакції фагоцитозу, Також доведений інгібувальний вплив щодо патогенних бактеріальних культур. Показана перспективність використання білкових компонентів козиного молозива для сухих дитячих сумішей.