Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни в жировій сировині під час термічної обробки(2016) Мельниченко, Вікторія Анатоліївна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаКонтроль якості харчових продуктів - одна з складових проблем здорового харчування, яка забезпечує не тільки проживання, а іноді і виживання споживача харчових продуктів.Документ Проблеми формування облікових даних про доходи інвестиційної діяльності підприємств(2014) Мельниченко, Вікторія Анатоліївна; Щербина, Ольга СергіївнаНайважливіший показник роботи підприємства - розмір і характер прибутку (збитку) за кожен період його діяльності. Тому правильне визначення доходу за кожним видом діяльності (операційна, інвестиційна, фінансова) та своєчасне відображення його в бухгалтерському обліку зумовлює актуальність обраного напряму дослідження. The most important indicator of the company - the size and nature of the income (loss) for each period of its activity. Therefore, the correct definition of income for each activity (operating, investing, financial) and display it in a timely accounting determines the relevance of the chosen direction of research.