Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертів(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаЗапропонована технологія каротиновмісних десертів на основі моркви та яблук, збагачених пшеничними зародками. The proposed technology of desserts that contain carotene from carrots and apples enriched by wheat germДокумент Удосконалення рецептур солодких соусів, збагачених біологічно активними речовинами(2014) Миронець, Наталія Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаУдосконалено технологію солодких соусів на основі моркви та яблук, збагачених каротиновмісним наповнювачем «Морквяний мед». Improved technology sweet sauce on carrots and apples enriched filler "Carrot Honey", which contains caroteneДокумент Шляхи використання топінамбура в консервної промисловості(2012) Миронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Бандуренко, Галина МихайлівнаПоказано велику технологічну цінність бульб топінамбура з огляду на його високий вміст фруктози. Проведено аналіз промислових продуктів харчування на основі топінамбура та розглянуто нові напрями його використання в консервній промисловості.