Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців(2016) Мошенська, Лілія Володимирівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаНа сьогодні у харчовій галузі відзначається тенденція щодо створення нової харчової продукції, основою якої є системний підхід та врахування багатьох чинників: медико-біологічних, технологічних, соціальних, економічних. Today, the food industry there is a tendency to create new food products, which is the basis of a systematic approach and consideration of many factors: biomedical, technological, social and economic.Документ Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Мошенська, Лілія ВолодимирівнаГоловною умовою підтримання здоров'я, працездатності та активного довголіття людини є повноцінне і регулярне постачання організму всіма необхідними харчовими речовинами. The main condition for the health, efficiency and active longevity is complete and regular supply of all necessary nutrients.Документ Розроблення способу виробництва дієтичної добавки на основі насіння томатів, гарбуза та льону(2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Мошенська, Лілія ВолодимирівнаНа сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищуючи ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Це вимагає постійного корегування структури харчування, ліквідації дефіциту основних нутрієнтів, надання їжі оздоровчих, профілактичних і регуляторних властивостей із точки зору впливу на всі функції органів та систем організму людини. Today proved that food deficiency dramatically reduces the protective ability of the body to respond adequately to adverse environmental factors, increasing the risk of many diseases, especially - alimentary dependent. This requires constant adjustment eating patterns, eliminate the deficit of basic nutrients provide food health, preventive and regulatory properties in terms of the impact on all the functions of organs and systems of the human body.