Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесу сушіння кореню селери(2016) Мурашко, Катерина Сергіївна; Перець, Анастасія Олегівна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено дослідження з підвищення теплової ефективності процесу сушіння коріння селери з поліпшенням його якості та максимального збереження всіх біологічно цінних речовин. Research over is in-process brought from the increase of thermal efficiency of process of drying of root of celery with the improvement of his quality and maximal maintenance of all biologically valuable substances.Документ Удосконалення технології сушіння зелені петрушки(2016) Перець, Анастасія Олегівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено спосіб удосконалення технології сушіння зелені петрушки. The paper shows the improved method of drying technology parsley.Документ Порівняльний аналіз жовтих і червоних сортів малини(2016) Коваль, Марина Олександрівна; Мурашко, Катерина Сергіївна; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено порівняльний аналіз сушіння жовтих і червоних сортів малини. In this paper the comparative analysis of dry yellow and red raspberry varieties.