Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив харчових волокон на якість хлібобулочних виробів(2014) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Арсиненко, Наталія ОлексіївнаОстаннім часом велика увага приділяється покращенню структури і якості харчування як одного з головних чинників здорового способу життя. Виникає необхідність розробки нових продуктів харчування, в тому числі й хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного та функціонального призначення. Серед функціональних харчових інгредієнтів велика роль належить харчовим волокнам, які мають важливе значення для здоров'я людини в профілактиці та лікуванні ряду захворювань. Актуальним в даному напрямі є використання клітковини гороху, яка містить більше 60 % харчових волокон, білок, вітаміни, мікро- та макроелементи. Recently, much attention is paid to improving the structure and quality nutrition as one of the main factors of a healthy lifestyle. There the need to develop new food products, including baked goods and health care and functionality. Among the functional food ingredients play a big role dietary fiber that are essential to human health in the prevention and treatment of diseases. Relevant in this direction is the use of pea fiber, containing more than 60% of dietary fiber, protein, vitamins, trace elements and macronutrients.Документ Вплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробів(2014) Сидоренко, Олена Володимирівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаВнесення клітковини гороху в рецептуру борошняних кулінарних виробів з дріжджового тіста збагатить раціон харчування населення й допоможе позбавитись від цілого ряду тяжких захворювань. Adding fiber pea recipe flour food products with a dough enrich the diet of the population and help get rid of a number of serious diseases.