Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 15
  • Ескіз
    Документ
    Формування забарвленості пива та методи їx виявлення
    (2016) Ткаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    На сьогодні актуальним є питання визначення речовин, які зумовлюють кольоровість пива, їх фракційний склад та спектр кольору при розширенні асортименту цієї групи продукції. Today topical issue determining substances that cause the color of beer, their fraction composition and color spectrum in the expansion of the range of products.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз способів фальсифікації коньяку та методів їх виявлення
    (2016) Кушнір, Людмила Миколаївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Коньяк відносяться до міцних алкогольних напоїв з білих сортів винограду, що має янтарно-золотистий колір. На прилавках магазинів представлені коньяки різних торгових марок, але багато з них дуже часто є низької якості. Brandy relating to alcoholic beverages from white grapes, which has a golden amber color. The stores are brandies of different brands, but many of them are often of poor quality.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення факторів впливу на подовження терміну зберігання фітосиропів
    (2016) Никифорук, Ірина Володимирівна; Науменко, Ксенія Андріївна
    Однією з задач виробництва фітосиропів є подовження терміну зберігання. Для подовження терміну зберігання виробники можуть замінювати цукровий сироп на інвертний сироп або сорбіт, використовувати природні консерванти: сорбінову або лимонну кислоту, а також проводити пастеризацію. One of the tasks of production phytosyrup is the extension of the deposit. To prolong the shelf life manufacturers can replace sugar syrup to invert syrup or sorbitol, use natural preservatives: sorbic acid or citric and conduct pasteurization.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв
    (2016) Васюра, Анна Олегівна; Науменко, Ксенія Андріївна
    Одним із поширених способів фальсифікації харчових продуктів є додавання натуральних та штучних барвників для покращення або маскування їх кольору. One of the common ways of falsification of food is the addition of natural and artificial colors to enhance or disguise their color.
  • Ескіз
    Документ
    Способи виявлення підсолоджувачів у безалкогольних напоях
    (2016) Федоренко, Ольга Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна
    Підсолоджувачі є групою харчових добавок, які використовуються для надання солодкого смаку харчовим продуктам і є альтернативою цукру. Існують натуральні та синтетичні підсолоджувачі. Sweeteners are a group of food additives that are used to provide the sweet taste of foods and is an alternative to sugar. There are natural and synthetic sweeteners.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту натуральних ароматизаторів для ресторанної продукції
    (2013) Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    Розроблені натуральні ароматизатори, які є оригінальними варіаціями природних ароматів, рекомендуються для впровадження у закладах ресторанного господарства з метою розширення асортименту ароматизованої ресторанної продукції високої якості. Developed natural flavors that are original variations of natural fragrances are recommended for implementation in institutions restaurant industry to expand the range of products flavored restaurant quality.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи розроблення рецептури зеленого соусу на основі пряно-ароматичної рослинної сировини
    (2016) Любцова, Юлія Леонідівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Попова, Наталія Вікторівна
    Розробка нових видів продуктів на основі натуральної сировини, які б змогли задовольнити як мікронутрієнтну добову потребу так і споживчі властивості на ринку України дуже мало. Тому ця проблема є актуальною в сьогоденні. Development of new products based on natural raw materials, which would be able to meet the daily needs as mikronutriyentnu and consumer properties in Ukraine is very small. Therefore, this issue is relevant in the present.
  • Ескіз
    Документ
    Формування забарвленості пива та методи їx виявлення
    (2016) Ткаченко, Олена Валеріївна; Науменко, Ксенія Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Серед слабоалкогольних напоїв пиво, за умови нормованого його споживання втамовує спрагу, що пояснюється наявними мінеральними речовинами і вуглекислотами, які розширюють капілярні судини слизової оболонки органів травлення. Among soft drinks beer, provided normalized consumption quenches thirst, because of the existing minerals and carbon dioxide that expand capillary vessels of the mucous membrane of the digestive system.
  • Ескіз
    Документ
    Роль куратора в організації науково-дослідної роботи студента
    (2013) Науменко, Ксенія Андріївна
    Завдання куратора студентської групи охоплюють вирішення багатьох питань, пов’язаних з навчанням, позааудиторною роботою, відносинами у групі та індивідуальними проблемами студентів, організацією дозвілля та залучення студентів до культурної, громадської роботи університету. Task curator student groups covering many issues related to training, testing work, relationships in the group and individual problems of students, leisure and attract students to the cultural, social work university.
  • Ескіз
    Документ
    Фітоконцентрати оздоровчого призначення
    (2012) Науменко, Ксенія Андріївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович
    До актуальних проблем харчової промисловості слід віднести розширення асортименту продукції з використанням вітчизняної рослинної сировини, в тому числі плодово-ягідної, пряно-ароматичної та лікарської; збільшення частки напоїв лікувально-профілактичного призначення; організацію промислового виробництва концентратів напоїв з натуральної сировини із заданим складом і підвищеними біологічними властивостями. By pressing problems of the food industry include expanding the range of products using native plant material, including fruits and berries, aromatic and medicinal; increasing the share drinks preventive purposes; Industrial Engineering drinks concentrates from natural raw materials with a given composition and enhanced biological properties.