Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Проблеми економічного розвитку вітчизняного рекреаційного готельного бізнесу(2024) Шумал, Марина Сергіївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаRecreational hotel business is an important factor in shaping the economic, cultural, ecological and social situation in the country. However, the recreational hotel business faces a significant range of problems that can affect its efficiency and stability. In today's conditions, it is forced to develop against many challenges, which leads to economic and social problemsДокумент Економічна доцільність автоматизації та діджиталізації в ресторанному бізнесі(2024) Князь, Каріна Ігорівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаДля успішного ресторанного бізнесу в складних економічних умовах сьогодення необхідним є впровадження у виробничий процес засобів автоматизації та діджиталізації. Тому актуальним є дослідження економічної доцільності та переваг що отримає ресторанне підприємство від використання цих засобівДокумент Особливості організації роботи кав’ярень при готелях(2024) Козаченко, Ольга Михайлівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаОрганізація кав'ярень при готелях є надзвичайно актуальною в сучасному готельному бізнесі. Крім забезпечення гостей можливістю насолоджуватися вишуканою кавою та закусками протягом усього дня, кав'ярні також відкривають можливість показати культуру країни через подачу автентичних страв та десертівДокумент Особливості концентрації та централізації капіталу вітчизняними підприємствами індустрії гостинності(2024) Шевченко, Ілля В'ячеславович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаІндустрія гостинності надає робочі місця, вносить до бюджету значну кількість податків та сприяє розвитку туристичного направлення країни. Поруч з інноваційними питаннями процесу розвитку економіки готельно-ресторанної галузі, стоїть питання нарощування власного капіталу, шляхом централізації та концентраціїДокумент Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу(2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибутокДокумент Використання digital-маркетингу у просуванні готельно-ресторанного продукту на ринку(2024) Сильчук, Роман Павлович; Нікітіна, Тетяна Андріївна; Пушка, Ольга СергіївнаВ сучасному світі стрімкий розвиток інформаційних та цифрових технологій має значний вплив на діяльність підприємств різних галузей, у тому числі і сфери обслуговування. З кожним роком необхідність їх використання зростає, стаючи важливим елементом маркетингової політики. Вибір інструментів digital-маркетингу та їх використання в складі маркетингової політики є важливими завданнями готельно-ресторанного бізнесуДокумент Український ринок готельно-ресторанного бізнесу: сучасний стан, можливості та загрози(2024) Васільєва, Вікторія Вікторівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаГотельно-ресторанний бізнес є одним з провідних сфер економіки України, надає велику кількість робочих місць, забезпечує розвиток туризму та підвищує економічний потенціал країни. Український ринок готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану демонструє стійкість і навіть зростання. Частка послуг готелів і ресторанів є другим показником після мистецтва, спорту, розваг та відпочинку. Це свідчить про те, що готельно-ресторанне господарство є важливим сектором економіки країни і має потенціал для подальшого розвиткуДокумент Економічна доцільність концентрації та централізації капіталу провідними світовими підприємствами індустрії гостинності(2024) Закарян, Аліна Арменівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ світі сучасного господарювання та глобалізації економічна доцільність концентрації та централізації капіталу набуває важливого значення, особливо у сфері гостинності. Провідні світові підприємства в індустрії гостинності активно впроваджують стратегії концентрації, спрямовані на оптимізацію ресурсів та забезпечення ефективності в умовах конкурентного середовища. Це допомагаєготельним підприємствам розширювати свій вплив на глобальному ринку та заохочувати туристів саме до відвідування готелів їх мережіДокумент Конкурентне середовище підприємств індустрії гостинності(2024) Нікітіна, Тетяна АндріївнаІндустрія гостинності займає важливе місце в економіці країни. Актуальною проблемою є підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств готельного бізнесуДокумент Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності(2024) Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВпровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчування
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »