Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Ферментовані напої з Promilk(2018) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВ роботі приведені дослідження, що свідчать про доцільність розробки технології ферментованих напоїв на основі маслянки та сироватки з додаванням Promilk 702 B. Функціональні властивості внесеного білка забезпечують підвищення в'язкості, поліпшення структури і смаку кисломолочного напою, зниження синерезису в процесі зберігання. Спостерігається тенденція до підвищення вологоутримуючої здатності згустку і зниження кислотності зразків, що пов’язано з дією концентрату на механізм зазначений вище. In this paper, studies have been carried out to demonstrate the feasibility of developing a technology of fermented beverage based on oil and whey with the addition of Promilk 702 B. The functional properties of the introduced protein provide increased viscosity, improved structure and taste of the sour milk beverage, and reduced syneresis during storage. There is a tendency to increase the moisture-retaining ability of the bunch and reduce the acidity of the samples, which is due to the action of the concentrate on the mechanism indicated above.Документ Підвищення техногенної безпеки лінії по виробництву морозива(2017) Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаВ роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. Використовувались теоретичні методи дослідження, пов’язані зі збором інформації літературних джерел та нормативних документів, методи моделювання, за якими через елементи моделі прогнозували сценарії виникнення аварії на лінії виробництва морозива. The analysis of the causes of accidents at the enterprises of the dairy industry was carried out. Theoretical methods of research were used, related to the collection of information of literary sources and normative documents, modeling methods, through which the models of the model predicted the scenarios of the accident occurrence on the ice cream production line.Документ Використання харчових добавок в молочних продуктах(2016) Слободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаВ роботі розглянуто пріоритетні напрямки створення продуктів із заданими властивостями, з комплексним використанням сировини та харчових добавок. The paper considers the priority directions for the creation of products with given properties, with the integrated use of raw materials and nutritional supplements.Документ Безпека молочної продукції(2015) Слободян, Ольга Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаОдна з небезпечних форм забруднення навколишнього середовища пов`язана з важкими металами, токсичними для організму людини і тварин. One of the most dangerous forms of environmental pollution is associated with heavy metals, toxic to humans and animals.Документ Біологічні та хімічні контамінанти молочної продукції(2017) Слободян, Ольга Петрівна; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла ВікторівнаДослідження вмісту токсичних елементів, радіонуклідів 137Сs і 90Sr, антибіотиків тетрациклінової групи, нітратів в молочній сировині із різних областей України – Київської, Полтавської, Закарпатської. Investigation of the content of toxic elements, radionuclides 137Cs and 90Sr, antibiotics tetracycline group, nitrates in dairy raw materials from different regions of Ukraine - Kiev, Poltava, Zakarpattia.Документ Вплив картопляної клітковини на якісні показники термічно оброблених сиркових напівфабрикатів(2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Скітьова, Дар'я Олександрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаУдосконалення технології термічно оброблених сиркових напівфабрикатів із збереженням традиційних способів виробництва та одночасним розширенням асортименту за рахунок введення складової рослинного походження. Perfection of technology of thermally processed curd semi-finished products with preservation of traditional methods of production and simultaneous expansion of assortment at the expense of introduction of a component of a phytogenesis.Документ Екстренна зупинка лінії виробництва термічно оброблених сиркових напівфабрикатів(2017) Овсієнко, Кіра Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Тимчук, Алла ВікторівнаВ роботі проведений аналіз причин виникнення аварій на підприємствах молочної галузі. В работе проведен анализ причин возникновения аварий на предприятиях молочной отрасли. In the work the analysis of the causes of accidents at dairy enterprises was carried out.