Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного»
    (2019) Казимірчик, Наталія Миколаївна; Попова, Наталія Вікторівна
    В роботі наведені результати органолепличних та фізико-хімічних показників розробленого соку дитячого "Вітамінний", що містить багато корисних елементів для нормального розвитку організму та відрізняється привабливими органолептичними показниками. The results of organoleplichnye and fiziko-chemical demonstrations are given to the child’s juice “Vitamin”, to mix bagato cinnamon elements for normal development of the body and that vіdrіzny при to use the body.
  • Ескіз
    Документ
    Фальсифікація соків в Україні
    (2019) Ткаченко, Таісія Павлівна; Попова, Наталія Вікторівна
    В роботі викладена проблематика фальсифікації та актуальність розробки нових підходів до експертизи якості соків в Україні. The paper discusses the issues of falsification and the relevance of developing new approaches to juice quality expertise in Ukraine.
  • Ескіз
    Документ
    Створення та дослідження карамелі на основі соку памели
    (2019) Слюсар, Аліна Володимирівна; Попова, Наталія Вікторівна
    В роботі наводяться результати органолептичних та фізико-хімічних показників карамелі на основі соку памели, що має приємний запах, смак, відповідну форму, поверхню та прийнятні фізико- хімічні показники. In robots, results of organoleptic and phycic-chemical showings of caramels on the basis of pamels juice, scoop, odor, taste, odd form, on top of other facial displays, are suggested.