Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Формування та контроль якісних показників соку дитячого «Вітамінного»(2019) Казимірчик, Наталія Миколаївна; Попова, Наталія ВікторівнаВ роботі наведені результати органолепличних та фізико-хімічних показників розробленого соку дитячого "Вітамінний", що містить багато корисних елементів для нормального розвитку організму та відрізняється привабливими органолептичними показниками. The results of organoleplichnye and fiziko-chemical demonstrations are given to the child’s juice “Vitamin”, to mix bagato cinnamon elements for normal development of the body and that vіdrіzny при to use the body.Документ Фальсифікація соків в Україні(2019) Ткаченко, Таісія Павлівна; Попова, Наталія ВікторівнаВ роботі викладена проблематика фальсифікації та актуальність розробки нових підходів до експертизи якості соків в Україні. The paper discusses the issues of falsification and the relevance of developing new approaches to juice quality expertise in Ukraine.Документ Створення та дослідження карамелі на основі соку памели(2019) Слюсар, Аліна Володимирівна; Попова, Наталія ВікторівнаВ роботі наводяться результати органолептичних та фізико-хімічних показників карамелі на основі соку памели, що має приємний запах, смак, відповідну форму, поверхню та прийнятні фізико- хімічні показники. In robots, results of organoleptic and phycic-chemical showings of caramels on the basis of pamels juice, scoop, odor, taste, odd form, on top of other facial displays, are suggested.