Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення
    (2013) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Федоренко (Миколів), Тетяна Іванівна
    Розроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами
    (2015) Стеценко, Наталія Олександрівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна
    Однією із визначальних рис нинішнього етапу розвитку суспільства є те, що проблема збереження здоров’я населення, збільшення тривалості життя кожного індивіда перестала бути сферою уваги лише біології та медицини, і посіла значне місце в розвитку новітніх харчових технологій. One of the main features of the current stage of development of society is that the problem of maintaining health, increasing life of each individual ceased to be the only focus of biology and medicine and took an important place in the development of new food technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачами
    (2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Розроблений спосіб виробництва печінкового паштету дозволяє отримати продукт з високою харчовою і біологічною цінністю, який має підвищений вміст харчових волокон та пребіотику інуліну. A method for producing liver pate provides a product with high nutritional and biological value, which has a high content of dietary fiber and prebiotic inulin.
  • Ескіз
    Документ
    Використання порошків гарбуза і топінамбуру для збагачення печінкового паштету
    (2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна
    Проведений аналіз біохімічного складу порошків гарбуза та топінамбура показав, що вони мають високу біологічну цінність і здатні забезпечити оздоровчу дію збагаченого ними печінкового паштету. The analysis of the biochemical composition of powdered pumpkin and artichoke has shown that they have a high biological value and are able to provide recreational effects of enriched their liver pate.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження вітамінного складу ягід та порошку горобини
    (2014) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лисицина, Юлія Вікторівна; Примачик, Євгенія Анатоліївна
    Проведені дослідження підтвердили доцільність висушування ягід горобини і використання порошку з них для виробництва нового виду хлібобулочних виробів оздоровчої дії - вітамінізованих батонів з підвищеним вмістом харчових волокон. Past studies have confirmed the feasibility of dried rowan berries and use a powder of them to produce a new kind of bakery recreational actions - fortified loaves with a high content of dietary fiber.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбура
    (2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Запропоновано спосіб виробництва печінкового паштету, збагаченого порошками гарбуза та топінамбура. Аналіз біохімічного складу нового паштету показав, що він має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям інуліну може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. Предложен способ производства печеночного паштета, обогащенного порошками тыквы и топинамбура. It was proposed a method of manufacturing liver pate enriched powder pumpkin and Jerusalem artichoke. Analysis of the biochemical composition of the new paste showed that it has high nutritional and biological value, due to the properties of prebiotic inulin can be classified as products for health improvement.