Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Безпека в туристичному та готельному бізнесі(2015) Проценко, Ольга Анатоліївна; Кравчук, Наталія МиколаївнаЕфективне вирішення проблеми безпеки готельного та туристичного бізнесу вимагає розумного підходу, заснованого на аналізі функціонування і виявленні найбільш вразливих зон і особливо небезпечних загроз, складання всіх можливих сценарії в і вироблення адекватних заходів протидії. The effective resolution of safety concerns hotel and tourism business requires a reasonable approach based on an analysis of the operation and identify the most vulnerable areas and especially dangerous threats, compiling all possible scenarios and to develop appropriate countermeasures.Документ Проблеми вагомості харчової цінності страв для військовослужбовців(2015) Проценко, Ольга Анатоліївна; Довга (Козачишена), Олена Олександрівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПри складанні раціону харчування військовослужбовців однією з основних вимог е збалансованість страв по основним нутріентам. Безладне, нерегулярне харчування військовослужбовців призводить до порушень ритмічності діяльності органів травлення, зниження засвоєння їжі, а в деяких випадках до різних шлунково-кишкових захворювань. Добові норми забезпечення при триразовому харчуванні розподіляються по калорійності на: сніданок - 30-35%; обід - 40-45%; вечеря - 30-20%. In drawing up the diet soldiers one of the main requirements is balanced meals in the main nutrientam. Erratic, irregular meals leads to violations of military rhythm of the digestive system, reducing digestion, and in some cases, various gastrointestinal diseases. Providing daily rate at meals distributed in calories at breakfast - 30-35%; dinner - 40-45%; dinner - 30-20%.