Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
10 результатів
Результати пошуку
Документ Мінеральне збагачення сироватки молочної як спосіб інтенсифікації ферментативних процесів(2023) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаТехнологічні підходи, що передбачають інтенсифікацію виробництва сироватки-коагулянта, як правило обмежуються використанням різноманітних органічних кислот, харчових добавок та вкрай обмежені. Удосконалення технології термокислотного м’якого сиру шляхом створення у ферментованому середовищі сприятливих умов для зростання молочнокислої мікрофлори. Technological approaches involving the intensification of serum-coagulant production are usually limited to the use of various organic acids, food additives and are extremely limited. Improvement of thermoacidic soft cheese technology by creating favorable conditions for the growth of lactic acid microflora in the fermented environment.Документ Зернова добавка, збагачена цинком, для крафтового виробництва сиркових виробів(2023) Дубівко, Анастасія Сергіївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаОб’єктом досліджень було обрано технологію сиркових виробів, які запропоновано збагатити подрібненим голозерновим овсом, пророщеного з використанням розчину цинку. The object of research was the technology of curd products, which were proposed to be enriched with crushed whole-grain oats germinated using a zinc solution.Документ Безпека молочної продукції(2015) Слободян, Ольга Петрівна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Овсієнко, Кіра ВолодимирівнаОдна з небезпечних форм забруднення навколишнього середовища пов`язана з важкими металами, токсичними для організму людини і тварин. One of the most dangerous forms of environmental pollution is associated with heavy metals, toxic to humans and animals.Документ Дослідження впливу загущувачів на структурно- механічні властивості згущених молочних консервів(2012) Пухляк, Анастасія Григорівна; Шишко, С. П.Технологія згущених молочних консервів з цукром грунтується на принципі осмоанабіозу. Внесення цукру або його замінників зумовлює підвищення осмотичного тиску, що пригнічує життєдіяльність залишкової мікрофлори продукту. Technology condensed canned milk with sugar based on the principle osmoanabiozu. Adding sugar or its substitutes leads to increased osmotic pressure that suppresses livelihoods residual microflora product.Документ Технологія молочно-яблучного конфітюру на основі молока згущеного(2015) Пухляк, Анастасія Григорівна; Ковалевська, С. В.Матеріалами досліджень були молоко згущене з цукром, яблучний конфітюр, моно стабілізатори та стабілізаційні системи, молочно-яблучний конфітюр; стандартні та загальновідомі методи визначення якості згущених продуктів. Research materials were sweetened condensed milk, apple marmalade, mono stabilizers and stabilization systems, milk and apple marmalade; standard and known methods for determining the quality of condensed products.Документ Збагачення сухих багатокомпонентних сумішей харчовими волокнами(2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Гребельник, Оксана ПетрівнаВиробництво молочних консервів і сухих молочних продуктів є найбільш індустріальною галуззю молочної промисловості. Консервування молока, вершків та інших молочних продуктів проводять з метою збільшення строку зберігання і розширення асортименту. Воно пов'язане також з сезонністю отримання молока. Виготовлення молочних консервів і сухих молочних продуктів дозволяє використати всі корисні речовини молока.Документ Сухі багатокомпонентні суміші для коктейлів(2014) Пухляк, Анастасія Григорівна; Гребельник, Оксана Петрівна; Тер-Маркарян, Л.Використання біологічно активних добавок «Женьшень в клітковині», «Пектин гарбуза в клітковині», «Гречка з інуліном» у технології сухих молочних десертних сумішей для коктейлів забезпечує приготування високоякісних, поживних харчових продуктів, які не потребу ють складного і тривалого оброблення. The use of dietary supplements "Ginseng in fat", "pumpkin pectin in tissue," "Buckwheat with inulin" technology in dry dairy dessert mixes for cocktails cooking provides high-quality, nutritious food that does not require complicated tion and long-term treatment.Документ Сиркові пастоподібні продукти з наповнювачами(2014) Сігнаєвська, Юлія; Пухляк, Анастасія ГригорівнаКомбінування кисломолочної основи із сиру кисломолочного нежирного з подрібненими сухими овочами, сумішшю спецій, рештою компонентів рослинного походження забезпечує створення високопоживних харчових продуктів, які відповідають сучасній концепції раціонального харчування. The combination of sour cottage cheese basics of lean chopped dried vegetables, spice mixture, the remaining components of plant origin ensures the creation of a highly nutritional products that meet the modern concept of a balanced diet.Документ Патріотичне виховання як сфера духовного життя(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пухляк, Анастасія Григорівна; Слободян, Ольга ПетрівнаПатріотичне виховання є складовою частиною загального виховного процесу, формує високу патріотичну свідомість почуття любові до України. Patriotic education is an integral part of the educational process, creates high patriotic consciousness of love for Ukraine.Документ Використання екстрактів бобових культур у технології кисломолочних продуктів(2013) Яценко, Слов'яна; Пухляк, Анастасія ГригорівнаПерспективним напрямком у розвитку сучасної молокопереробної промисловості є створення комбінованих продуктів із застосуванням рослинних екстрактів. Бобові культури мають високу харчову та біологічну цінність, являють собою природне джерело рослинного білку, харчових волокон, тіаміну, нікотинової кислоти, кальцію та заліза. Отже, з бобовими організм отримує всі необхідні речовини. The perspective direction in the development of the modern dairy industry is the creation of combined products with the use of plant extracts. Legumes that have a high nutritional and biological value, are a natural source of vegetable protein, dietary fiber, thiamin, niacin, calcium and iron. So, with legume body gets all the necessary materials.