Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива
    (2018) Лойко, Сергій; Рубан, Владислав Володимирович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Метою роботи є дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the influence of enzymes and phenols of raw materials for the stability of beer.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання
    (2016) Прядко, Владислав Олександрович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Головним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.
  • Ескіз
    Документ
    Галотаніни – стабілізуюча добавка майбутнього
    (2016) Літушко, Іванна Борисівна; Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Було проведення дослідження впливу Галотанінів, а саме продуктів Brewtan, одержаних з деревини Галового дерева (Rhus semialata) екстракцією на колоїдну стійкість пива. It was the study of influence Halotaniniv, namely Brewtan product, derived from wood gallic tree (Rhus semialata) extraction on the colloidal stability of beer.