Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива(2018) Лойко, Сергій; Рубан, Владислав Володимирович; Романова, Зоряна МиколаївнаМетою роботи є дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the influence of enzymes and phenols of raw materials for the stability of beer.Документ Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання(2016) Прядко, Владислав Олександрович; Романова, Зоряна МиколаївнаГоловним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.Документ Галотаніни – стабілізуюча добавка майбутнього(2016) Літушко, Іванна Борисівна; Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Романова, Зоряна МиколаївнаБуло проведення дослідження впливу Галотанінів, а саме продуктів Brewtan, одержаних з деревини Галового дерева (Rhus semialata) екстракцією на колоїдну стійкість пива. It was the study of influence Halotaniniv, namely Brewtan product, derived from wood gallic tree (Rhus semialata) extraction on the colloidal stability of beer.