Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Вплив галотанінів на стійкість пива
    (2015) Ільченко, Єлизавета Едуардівна; Булах, Валерій; Романова, Зоряна Миколаївна
    Протягом 500 років традиційного способу стабілізації пива визначали взаємодію танінів, які потрапляли у напій з дубових бочок, що супроводжувалося збільшенням колоїдної стабільності, поліпшенням зовнішнього вигляду та смаку пива. Щоб підвищити стійкість пива його обробляють стабілізаторами, пастеризують або піддають знепліднюючому фільтруванню. For 500 years the traditional method of stabilization of beer was determined by the interaction of tannins, which fell in the drink in oak barrels, which was accompanied by an increase in colloidal stability, improving appearance and taste of beer. To improve the stability of beer it is treated with stabilizers, pasteurized or subjected to snepco filtered.
  • Ескіз
    Документ
    Розширення асортименту пива з використанням нетрадиційної сировини
    (2016) Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Літушко, Іванна Борисівна; Романова, Зоряна Миколаївна
    В роботі для розширення асортименту та споживацької аудиторії було запропоновано використання пряно-ароматичної сировини. The work to expand the range and consumer audiences were offered the use of aromatic raw materials. As part of the experiment was prepared three different beers.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи півищення колоїдної стійкості пива до помутнінь в процесі зберігання
    (2016) Прядко, Владислав Олександрович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Головним результатом досліджень стало підтвердження того, що препарат на основі галотаніну допомагає підвищити колоїдну стійкість пива до помутніть в процесі зберігання. Відбувається це внаслідок його здатності зв’язувати і видаляти небажані фракції високомолекулярних поліфенолів і поліпептидів.
  • Ескіз
    Документ
    Галотаніни – стабілізуюча добавка майбутнього
    (2016) Літушко, Іванна Борисівна; Короткий, Андрій Володимирович; Романов, Олексій Васильович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Було проведення дослідження впливу Галотанінів, а саме продуктів Brewtan, одержаних з деревини Галового дерева (Rhus semialata) екстракцією на колоїдну стійкість пива. It was the study of influence Halotaniniv, namely Brewtan product, derived from wood gallic tree (Rhus semialata) extraction on the colloidal stability of beer.
  • Ескіз
    Документ
    Використання фізичних чинників при приготуванні води для пива високої густини
    (2014) Кравченко, Тамара; Романов, Микола Сергійович; Зубченко, Віктор Сергійович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Вода в пивоварінні завжди відіграє визначальне місце. Значення її якісного складу для пивоваріння визначається тим, що вона є частиною кінцевого продукту, тому дуже важливо, щоб вода задовольняла сучасним технічним вимогам щодо вмісту мікроорганізмів, органічних і неорганічних сполук. The water in the brewing always plays a decisive place. The value of the quality of the brewing determined that it is part of the final product, so it is important to satisfy the water requirements for advanced technical content of microorganisms, organic and inorganic compounds.
  • Ескіз
    Документ
    Окислювальні процеси пива та їх вплив на білкові помутніння при зберіганні
    (2014) Ільченко, Єлизавета Едуардівна; Романова, Зоряна Миколаївна
    Якщо зробити пиво біологічно і колоїдно стійким, смак з часом погіршується: пиво старіє, що проявляється пониженням стійкості і органолептично. Вже через кілька місяців може бути помітна зміна смаку. If we make beer and biologically stable colloidal taste deteriorates over time: beer aging, manifested decreasing stability and organoleptic. Within a few months can be seen changing taste.