Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження впливу процесу сушіння кокосової копри на зміни її хімічного складу(2023) Самойлік, Олександр Ігорович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі представлені результати досліджень зміни хімічного складу кокосових чіпсів в процесі їх технологічної переробки. Визначено, що процес сушіння призводить до зниження не лише масової частки вологи, а й вітамін С – майже на 30 %. Кількість вуглеводів зростає на 50 %, жиру – на 30 %, а білків на 60 %. Наведено припущення що до харчової цінності готової продукції.Документ Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків(Сивак, Д. Застосування топіокового крохмалю в технології кукурудзяних снеків / Д. Сивак, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11 – 12 квітня 2019 р. — К. : НУХТ, 2019. — С. 317., 2019) Сивак, Денис Генадійович; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаРобота присвячена розробці кукурудзяних снеків зі зниженою енергетичною цінністю. Доведено, що заміна в рецептурі снеків кукурудзяного крохмалю на топіоковий сприяє зниженню кілокалорій готової продукції.Документ Застосування продуктів переробки кукурудзи в технології виробництва кукурудзяних снеків(2017) Киричок, Ірина; Рубанка, Катерина ВолодимирівнаВ роботі представлено результати теоретичних досліджень хімічного складу та харчової цінності продуктів переробки кукурудзи.