Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури пілінг-крему для обличчя з винною кислотою(2019) Сульжук, Ольга Сергіївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Бойчук, Тетяна МихайлівнаДокумент Дослідження процесу знебарвлення мальтозних сиропів(2014) Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена ВячеславівнаМальтозні сиропи застосовують в різних галузях харчової промисловості для покращення смакової якості та структури продуктів, збільшення терміну їх зберігання, регулювання ступеню солодкості, а також при виробництві продуктів дієтичного і дитячого харчуванні та в медицині, оскільки мальтоза не є алергеном. Maltose syrup used in different sectors of the food industry to improve the taste quality and structure of products, longer storage, regulation of the degree of sweetness, as well as the production of dietary and baby food and medicine as maltose is not an allergen.Документ Проблеми пошуку баз практики для студентів напряму підготовки 6.051301 «Хімічна технологія»(2014) Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаМогутність і багатство держави визначається не тільки, або точніше навіть не стільки багатством її корисних копалин, а розвитком науки, наявністю новітніх технологій, які дають можливість перетворити наявні ресурси у високоякісні, конкурентоспроможні товари. Якщо в Радянському Союзі, при пануванні планової економіки, не було особливого стимулу для розвитку технологій, то за часів незалежності, з запровадженням ринкових відносин в економіці, хімічні науки наряду з технічними вийшли на лідируючі позиції. The power and wealth of the state is determined not only, or rather not so much the wealth of natural resources, and the development of science, the availability of new technologies that make it possible to convert existing resources into high quality, competitive products. If the Soviet Union under the rule of the planned economy, there was little incentive for the development of technologies, since independence, with the introduction of a market economy, chemical sciences, along with technical reached the leading position.Документ Вивчення кінетики розріджування крохмалю(2014) Гавриленко, Костянтин Олександрович; Тотміна, Віталіна; Пилипенко, Людмила Миколаївна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаВивчено кінетику ферментативного розріджування кукурудзяного та картопляного видів крохмалю. Встановлено витрати бактеріальної α-амілази для проходження цього процесу. Studied the kinetics of enzymatic liquefaction of corn starch and potato species. Installations costs bacterial α-amylase for the passage of the process.