Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення методу визначення карбонових кислот у хлібному квасі(2018) Сагайдак, Мирослава; Радзивіл, Катерина Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович; Шикітка, Ольга; Дончак, ВолодимирМетою роботи є дослідження кислотного складу хлібного квасу, отриманого зброджуванням квасного сусла комбінованою закваскою методом газорідинної хроматографії. The purpose of the work is to study the acid content of bread kvass, obtained by digestion of kvass whiskey by combined leaven by the method of gas-liquid chromatography.Документ Удосконалення водопідготовки у виробництві квасу(2015) Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна; Дулька, Ольга Степанівна; Сагайдак, Мирослава; Чуприна, Наталія Вікторівна; Коваленко, ОленаБіологічна активність напоїв значно залежить від окисно-відновного потенціалу. Розроблено математичні моделі технології одержання квасу при застосуванні підготовленої води різними способами та застосуванням дріжджів Saccharomyces cerevisiae МП-10. Встановлено, що квас приготовлений на підготовленій воді послідовно обробленій клиноптилолітом, активним вугіллям та гірським кришталем має наближене до фізіологічного значення ОВП, що сприятиме загальнооздоровчому та лікувально-профілактичному ефекту під час вживання напою. Biological activity of drinks is largely dependent on the redox potential. Mathematical models of technology for the application of the leaven of prepared water in different ways and using the yeast Saccharomyces cerevisiae MT-10. Found that brew cooked in water prepared consistently treated clinoptilolite, activated charcoal and rock crystal is close to the physiological significance of the PLO to facilitate and generall health care effect during use of the drink.Документ Застосування нових культур молочнокислих бактерій у технології хлібного квасу(2014) Сагайдак, Мирослава; Смолінська, Наталія; Маринич, Лілія; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичДля приготування хлібного квасу рекомендовано сухі препарати молочнокислих бактерій Ацидолакт VIVO та Йогурт VIVO. Встановлено доцільність їх використання в технології хлібного квасу і здатність активно впливати на формування високих органолептичних та нормативних фізико-хімічних показників готового продукту. To prepare the bread kvass is recommended, dry preparations of lactic acid bacteria and Yogurt Atsydolakt VIVO VIVO. Established in regard to their use of technology in bread kvass and ability to actively influence the organoleptic and high standard of physical and chemical parameters of the finished product.