Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах
    (2021) Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій Віталійович
    У роботі представлена модель оцінки наслідків аварій на харчових підприємствах у разі пожежі. Розрахунки дають можливість графічно оцінити вплив на людину здоров'я. Запропонована модель дозволяє оцінити наслідки та забезпечити ефективність заходи щодо ліквідації аварій. The paper presents a model for assessing the consequences of accidents at food enterprises in the event of a fire. The calculations make it possible to assess graphically the impact on humanт health. The proposed model makes it possible to assess the consequences and provide effective measures to eliminate accidents.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad
    (2021) Ковальчук, Назар Васильович; Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна
    Розглядається задача визначення констант швидкості зворотної хімічної реакції засобами MathCad. The problem of determining the rate constants of the reverse chemical reaction by means of MathCad is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування інформаційних технологій в процесах харчових виробництв
    (2021) Погорєлов, Ярослав Всеволодович; Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович
    Розглядається задача визначення параметрів моделі ідеального витіснення, яка описує структуру потоків в теплообмінному апараті. The problem of determining the parameters of the ideal displacement model, which describes the structure of flows in the heat exchanger, is considered.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання ступені поршневого компресора засобами MathCad
    (2020) Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Павло Олександрович
    Розглядається моделювання роботи поршневого компресора (розширення, всмоктування, стиснення, виштовхування)) в математичному пакеті MathCAD
  • Ескіз
    Документ
    Застосування математичного пакету MathCAD при проектування продуктів харчування
    (2016) Сєдих, Ольга Леонідівна
    В даній роботі розглянуті можливості інформаційних технологій при моделювання рецептурного складу продукту. В данной работе рассмотрены возможности информационных технологий при моделирование рецептурного состава продукта. In this paper, the capabilities of information technology in the modeling of the prescription product.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання коливань математичного маятника
    (2014) Сєдих, Ольга Леонідівна; Маковецька, Світлана Василівна; Зубченко, Віктор Сергійович; Тростянський, Є. Д.; Кузьмич, Микола Володимирович
    В даній роботі розглядається моделювання процесу коливань математичного маятника за допомогою математичного пакету MathCad. This paper deals with modeling of process of oscillations of the pendulum with the help of mathematical package MathCad.