Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна; Михайлова, Раїса Василівна
    Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобам
  • Ескіз
    Документ
    Професійний розвиток викладача ЗВО: реалії сьогодення і завдання на майбутнє
    (2024) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Особлива відповідальність за підготовку молодих кадрів покладається в нинішній час на викладачів, задіяних у реалізації освітньо-професійних програм «Харчові технології та інженерія», адже харчування належить до найважливіших чинників навколишнього середовища, що безпосередньо протягом усього життя впливає на організм людини. І сьогодні неспростовним є встановлений доказовою медициною факт нерозривного зв’язку між якістю і структурою харчування та станом здоров’я і тривалістю життя населення. На даний час уже не медицина, а харчова промисловість бере на себе відповідальність за здоров’я нації. Більш того, сучасна наука припускає, що фізичні, інтелектуальні та духовні сили людини взаємопов’язані на дуже глибокому рівні, і об’єднує їх саме здорове харчування
  • Ескіз
    Документ
    Здорове харчування і нові виклики перед харчовою індустрією
    (2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    У нинішніх екологічних умовах (забруднення довкілля, техногенні катастрофи, результати необдуманої діяльності людей) біосфера як середовище життя для людини і єдине джерело ресурсів втрачає свою здатність до самоочищення і з часом може поставити населення планети на межу екологічної катастрофи. Тому особливого значення набувають харчові продукти, котрі містять сполуки, здатні захистити організм людини від негативних чинників довкілля.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у харчових технологіях - вимога часу та запорука створення в україні індустрії здорового харчування
    (2016) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Інновації у харчових виробництвах на нинішньому етапі мають посилено впроваджуватись передусім у виробництві оздоровчих харчових продуктів, частка яких на світовому ринку постійно зростає. Innovations in food production at this stage are intensively implemented primarily in the production of health food products, whose share in the global market is growing.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у технологіях оздоровчих продуктів
    (2014) Сімахіна, Галина Олександрівна
    Одним із найважливіших завдань розвитку економіки України є всебічно обґрунтована та практично забезпечена політика інноваційного розвитку промисловості. Створення конкурентоспроможного комплексу зумовило розроблення та впровадження Концепції державної промислової політики, основним принципом якої визначено перехід промисловості на інноваційний тип розвитку. Реалізація цієї Концепції нерозривно пов'язана з необхідністю здійснення інноваційних процесів в діяльності підприємств, що насамперед потребує вирішення проблем своєчасного впровадження новацій у виробництво. One of the most important tasks of Ukraine's economic development is fully justified and practically secured the policy innovation of the industry. Creating competitive complex led to the development and implementation of the Concept of State Industrial Policy, the basic principle of which is determined industry transition to an innovative type of development. Implementation of this concept is inextricably linked with the need for innovation in business enterprises which primarily requires problem solving timely introduction of innovations into production.
  • Ескіз
    Документ
    Інновації у виробництві протеїновмісних збагачувачів для харчових продуктів
    (2013) Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
    Проблему білкової нестачі можна вирішувати шляхом використання нових джерел білку, передусім зеленої маси рослин; взаємним білковим збагаченням, додаючи до суміші рослинних білків тваринні протеїни.ссы растений; The problem of protein insufficiency can be solved by usage of the new sources of protein, including green mass of plants; another way is mutual protein enrichment, or an addition of animal proteins to those extracted from plants.