Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування(2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Борисенко, Олена Вікторівна; Хіврич, Борис ІвановичУ статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.Документ Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба(2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія ПетрівнаПредставлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.Документ Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої(2005) Хіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій АфанасійовичНаведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.Документ Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення(2005) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис ІвановичПредставлено результати досліджень з визначення раціональних режимів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення. The investigation results of the rational washing and soaking methods of soy malting are presented.