Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення ефективності використання насіння бобових у продуктах харчування
    (2004) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Борисенко, Олена Вікторівна; Хіврич, Борис Іванович
    У статті представлено результати дослідження використання борошна з солоду бобових у хлібопекарському виробництві. The paper presents the research results of using of flour out of bean malt in the baking industry.
  • Ескіз
    Документ
    Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
    Представлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Деякі аспекти удосконалення технології солоду із сої
    (2005) Хіврич, Борис Іванович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Наведено результати дослідження процесів замочування та пророщування зерна сої з метою підвищення якості солоду. Investigation results of soaking and sprouting processes of soybeans with the aim of increasing soy malt quality are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження способів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення
    (2005) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Хіврич, Борис Іванович
    Представлено результати досліджень з визначення раціональних режимів миття і замочування зерна сої в процесі солодорощення. The investigation results of the rational washing and soaking methods of soy malting are presented.