Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 11
  • Ескіз
    Документ
    Визначення якості фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки
    (2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Проведено дослідження з метою визначення якості попередньо розроблених зразків посічених напівфабрикатів, в рецептуру яких внесено суху демінералізовану молочну сироватку та вівсяне борошно. A study was conducted to determine the quality of pre-developed samples of chopped semi-finished products, the recipe of which included dry demineralized milk whey and oat flour.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія фортифікованих посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки
    (2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Дубівко, Анастасія Сергіївна
    Об’єктом досліджень було обрано посічені м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури сухої молочної сироватки та вівсяного борошна. Наведено корисні речовини, які містяться у молочній і рослинній сировині та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. The object of research was chopped meat semi-finished products, which were proposed to be enriched by adding dry milk whey and oat flour to the recipe. Useful substances contained in dairy and vegetable raw materials are given and it is suggested to include them in the recipe of semi-finished meat.
  • Ескіз
    Документ
    Обґрунтування компонентів для фортифікації м’ясних посічених напівфабрикатів
    (2022) Бірюк, Юлія Вікторівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Промислове виробництво продуктів здорового харчування неможливо без використання харчових функціональних інгредієнтів та збагачувачів.Одним зі шляхів розробки фортифікованих м'ясних продуктів підвищеної харчової цінності є використання у їхньому виробництві нетрадиційної сировини, ресурсів, що містять рослинні та молочні білки. The industrial production of healthy food products is impossible without the use of functional food ingredients and fortifiers.One of the ways to develop fortified meat products of increased nutritional value is the use of non-traditional raw materials, resources containing vegetable and milk proteins in their production.
  • Ескіз
    Документ
    Використання молочних білків в технології м’ясних продуктів
    (2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Бірюк, Юлія Вікторівна
    Раціональне харчування забезпечує нормальний ріст та розвиток організму. Білок вважається незамінною частиною їжі та основою життя, є джерелом незамінних амінокислот, які не синтезуються в організмі. Rational nutrition ensures normal growth and development of the body. Protein is considered an indispensable part of food and the basis of life, it is a source of essential amino acids that cannot be synthesized in the body.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»
    (2021) Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Розглянуто аналіз ринку виробництва котлет "по-київськи" в Україні та закордоном, представлено технологію їх виробництва. The analysis of the market for the production of "Kyiv-style" meatballs in Ukraine and abroad is considered, and the technology of their production is presented.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні напівфабрикати для здорового способу життя
    (2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна
    Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків та мінеральних речовин в організмі. Коротко описано вплив заморожування на зберігання напівфабрикатів. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках, які запропоновано внести в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Описано рецептуру приготування пельменів. Описано вплив даних компонентів на органолептичні показники продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins and minerals in the body, has been studied. The effect of freezing on the storage of semi-finished products is briefly described. It is proposed to enrich by adding to the recipe whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins, which are proposed to be included in the recipe of meat semi-finished products, are listed. The recipe for cooking dumplings is described. The influence of these components on the organoleptic characteristics of the product is described.
  • Ескіз
    Документ
    Переваги застосування вторинної молочної сировини для м’ясних напівфабрикатів
    (2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна
    Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків та мінеральних речовин в організмі. Коротко описано вплив заморожування на зберігання напівфабрикатів. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках, які запропоновано внести в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Описано вплив даних компонентів на органолептичні показники продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins and minerals in the body, has been studied. The effect of freezing on the storage of semi-finished products is briefly described. It is proposed to enrich by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins, which are proposed to be included in the recipe of meat products, are listed. The influence of these components on the organoleptic characteristics of the product is described.
  • Ескіз
    Документ
    Поєднання сухої сироватки молочної збаченої з м’ясною сировиною в технології напівфабрикатів
    (2020) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
    Об’єктом досліджень було обрано м’ясні напівфабрикати, які запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках та запропоновано внести їх в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Наведено спосіб, яким обробляють суху молочну сироватку збагачену Mg та Mn. The object of research was selected meat semi-finished products, which are proposed to been riched by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins are given and it is suggested to include the min the recipe of a semi-finished meat product. The method of processing dry whey enriched with Mg and Mn is given.
  • Ескіз
    Документ
    Використання молочної сировини для розробки рецептури м’ясних напівфабрикатів
    (2020) Шевченко, Іванна Юріївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків та мінеральних речовин в організмі. Коротко описано вплив заморожування на зберігання напівфабрикатів. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках, які запропоновано внести в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Описано вплив даних компонентів на органолептичні показники продукту. The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins and minerals in the body, has been studied. The effect of freezing on the storage of semi-finished products is briefly described. It is proposed to enrich by adding to the recipe of whey enriched with Mg and Mn. The useful substances contained in milk proteins, which are proposed to be included in the recipe of meat products, are listed. The influence of these components on the organoleptic characteristics of the product is described.
  • Ескіз
    Документ
    Ринок м’ясних напівфабрикатів України та можливості розширення їх рецептурного складу
    (2020-01-24) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Шевченко, Іванна Юріївна; Бірюк, Юлія Вікторівна
    Об’єктом досліджень було обрано ринок м’ясних напівфабрикатів України, було представлено рейтинг підприємств по виготовленню пельменів. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури молочної сироватки збагаченої Mg та Mn, сиру сулугуні та шпинату. Наведено корисні речовини, які містяться у молочних білках та інших інгредієнтах, які запропоновано внести в рецептуру м’ясного напівфабрикату. Подано рецептуру майбутнього напівфабрикату. Описано вплив даних компонентів на органолептичні показники продукту. The object of research was the market of meat semi-finished products of Ukraine, the rating of the enterprises on production of dumplings was presented. It is proposed to enrich, by adding to the formula whey enriched with Mg and Mn, suluguni cheese and spinach. The useful substances contained in milk proteins and other ingredients which are offered to bring in a compounding of meat semi-finished product are resulted. The recipe of the future semi-finished product is given. The influence of these components on the organoleptic characteristics of the product is described.