Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та тенденції розвитку ринку кондитерських виробів в Україні
    (2016) Єрмолаєва, Марина Віталіївна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    Український ринок наповнений шоколадними виробами вітчизняного і зарубіжного виробництва, щороку поставляється мільйони тон цього продукту, і, на превеликий жаль, дуже часто цей товар є не якісним. Ukrainian market is filled chocolate products of domestic and foreign production comes every year millions of tons of this product, and, unfortunately, very often this product is not quality.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нових пастильних виробів в оздоровчому харчуванні
    (2013) Шаповалова, Наталія Петрівна
    Використання пастильних виробів збагачених Ламіданом та Цикорлактом з метою профілактики йододефіцитних захворювань та збереження здоров'я людей і нації, що проживає в геохімічних провінціях з дефіцитом йоду. Use pastila products enriched Lamidanom and Tsykorlaktom to prevent iodine deficiency disorders and health of people and nations living in the provinces of geochemical iodine deficiency.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальні проблеми фортифікації кондитерських виробів
    (2014) Шаповалова, Наталія Петрівна
    У статті висвітлені актуальні проблеми збагачення кондитерських виробів вітамінами, мікроелементами. Представлені основні вимоги та принципи збагачення кондитерських виробів біологічно активних речовин. The article actual problems of enrichment confectionery by vitamins, micronutrients are covered. The main are presented the principle of fortification of confectionery by biologically active agents.